News

Pre-registratie opent voor Harry Potter: Puzzles & Spells

Fans ontvangen een exclusieve bonusbundel bij de officiële lancering van de game

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–Vandaag heeft Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldwijde leider op het gebied van interactieve entertainment, aangekondigd dat zijn magische match-3 mobiele game, Harry Potter: Puzzles & Spells de pre-registratie op Google Play heeft geopend. Officieel gelicentieerd door Warner Bros. Interactive Entertainment en gepubliceerd onder het label Portkey Games, kunnen fans www.harrypotterpuzzlesandspells.com en Google Play bezoeken om zich te pre-registreren voor de game.


Met Harry Potter: Puzzles & Spells, zullen we fans in verrukking brengen met de gedenkwaardige personages, het geluid en het verhaal van de originele boeken en films.” aldus Bernard Kim, directeur van Publishing, Zynga. “Maar we geven ook meer dimensie aan het match-3-genre. Spelers verdienen XP en worden sterker, verwerven spreuken en laten deze in niveau stijgen, nemen deel aan speciale evenementen, maken contact en strijden met elkaar via de Clubs-functie.”

Spelers die zich pre-registreren, zullen als een van de eersten worden gewaarschuwd wanneer de game officieel wordt gelanceerd. Gedurende de eerste week na de lancering ontvangen spelers die de game downloaden voor hun Android- of iOS-apparaat onmiddellijk de welkomstbundel, waarin ze worden begroet met speciale beloningen en power-ups die hun gameplay ten goede komen. De bundel bevat ook een aangepast item voor hun in-game-avatar, waarmee ze zichzelf identificeren als echte fans van de Wizarding World.

Harry Potter: Puzzles & Spells viert de affiniteit voor uitdaging en mysterie in de Wizarding World met zijn eerste match-3-puzzelgame voor mobiele apparaten. Door innovatieve match-3 puzzel-gameplay met magie te combineren, komen spelers de meest iconische momenten en gedenkwaardige gezichten uit de originele Harry Potter-films tegen. De game bevat ook de originele filmsoundtrack en de authentieke stemopnames van de films voor personages als Hagrid, Perkamentus, Professor Anderling en de Sorteerhoed. Spelers doorlopen fantasievolle puzzelniveaus en gebruiken drankjes, spreuken en andere magische vaardigheden en objecten op hun reis door de Wizarding World. Spelers kunnen lid worden van een club met mede-liefhebbers en samenwerken aan puzzelstrategieën, levens delen en strijden om prijzen in exclusieve Clubevenementen.

Harry Potter: Puzzles & Spells, is wereldwijd te spelen op iOS- en Android-apparaten, evenals op Amazon Kindle en Facebook. Voor meer informatie en om u te pre-registreren voor Harry Potter: Puzzels & Spells, gaat u naar www.harrypotterpuzzlesandspells.com. Voor meer informatie en om in contact te komen met andere fans, volgt u ons op Facebook, Instagram en Twitter.

Over Zynga

Zynga is wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Over Warner Bros. Interactive Entertainment

Warner Bros. Interactive Entertainment, een afdeling van Warner Bros. Home Entertainment, Inc., is een vooraanstaande wereldwijde uitgever, ontwikkelaar, licentiehouder en distributeur van entertainmentcontent voor de interactieve ruimte op alle platforms, waaronder console, handheld, mobiel en PC-gebaseerde gaming voor zowel interne en externe game-titels.

Over Portkey Games

Portkey Games, van Warner Bros. Interactive Entertainment’s is een label gewijd aan het creëren van nieuwe ervaringen op het gebied van mobiele en videogames van Wizarding World waarbij de speler in het middelpunt van hun eigen avontuur zal staan. De game is geïnspireerd door de originele verhalen van J.K. Rowling. Portkey Games biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen keuzes voor de verhaallijn te maken en de Wizarding World-instelling te gebruiken om nieuwe en unieke ervaringen te creëren. Het label werd opgericht om gamers en fans nieuwe game-ervaringen te bieden waarmee ze zich kunnen onderdompelen in de magie van de Wizarding World waar ze hun eigen magische Wizarding World-verhaal kunnen definiëren.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken met betrekking tot, onder andere, de naam, pre-registratiegegevens en voordelen, het tijdsbestek en de details van de gameplay van een aankomende Harry Potter-game. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘perspectief’, ‘verwacht’, ‘gepland’, ‘voornemens’, ‘zullen’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘target’, ‘verwachten’, en andere termen in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij nemen geen verplichting op ons om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen is of zal in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door de website van onze Investor Relations te bezoeken via http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD en HARRY POTTER karakters, namen en gerelateerde indicia zijn handelsmerken van © en ™ Warner Bros. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Alle rechten voorbehouden.

WBIE LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dana Whitney

dwhitney@zynga.com

error: Content is protected !!