News

Samenvatting: MYPINPAD maakt veilige betalingen mogelijk op zowel Android- als iOS-apparaten

Toonaangevende mobiele beveiligingsexpert behaalt alleen software PCI SSC SPoC-goedkeuring voor Android-apparaten

LONDEN–(BUSINESS WIRE)–MYPINPAD (“MPP”), de wereldleider in veilige persoonlijke authenticatie voor betalingsoplossingen, heeft de Payment Card Industry (PCI) Security Standards Council (SSC) -certificering behaald voor zijn op Android-software gebaseerde PIN-invoer op een Commerciële kant-en-klare (SPoC) oplossing – de eerste software-only Android SPoC-oplossing die niet afhankelijk is van op hardware gebaseerde beveiliging. Dit maakt het bedrijf de eerste die een software-only SPoC-accreditatie heeft behaald om veilige betalingen op zowel Android- als iOS-apparaten mogelijk te maken.

De lat ligt zeer hoog om te voldoen aan de SPoC-vereisten van PCI, en de oplossing van MYPINPAD is erin geslaagd om ze te doorstaan, waardoor het nu kan werken op elk Android-apparaat met v8.0 en hoger. Mobiele apparaten met het Android-besturingssysteem hebben een marktaandeel van 87 procent en creëren een schaalvergroting voor de implementatie en acceptatie van MYPINPAD’s pincode op MPP mPOS voor mobiele oplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Becky Sales

03300431315

becky@skyparlour.com

error: Content is protected !!