News

Samenvatting: Masimo en universiteitsziekenhuizen kondigen gezamenlijk Masimo SafetyNet ™ aan, een nieuwe oplossing voor patiëntbeheer op afstand die is ontworpen om de responsinspanningen van COVID-19 te ondersteunen

Telehealth-systeem combineert Radius PPG ™ tetherloze pulsoximetrie en het Doctella ™ -platform

IRVINE, Calif. & CLEVELAND–(BUSINESS WIRE)–Masimo (NASDAQ: MASI) en University Hospitals (UH), een van de grootste gezondheidsstelsels in Noordoost-Ohio, hebben vandaag gezamenlijk Masimo SafetyNet ™ aangekondigd, een innovatief, economisch schaalbaar patiëntenbeheersysteem ontworpen om clinici te helpen op afstand voor patiënten te zorgen.


De telehealth-oplossing combineert Radius PPG ™ -pulsoximetrie, aangedreven door baanbrekende Masimo SET®Measure-through Motion- en Low Perfusion ™ -technologie, met Doctella ™, een veilig, thuisgebaseerd, extern patiëntbewakingsplatform dat toegankelijk is vanaf de iOS- of Android-smartphone van een patiënt of smart-apparaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:
Masimo
Evan Lamb

949-396-3376

elamb@masimo.com

University Hospitals
George Stamatis

216-844-3667

George.Stamatis@UHhospitals.org

error: Content is protected !!