News

A Zynga bejelentette új, mágikus, match-3 mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells kiadását

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq:ZNGA) bejelentette, hogy Harry Potter: Puzzles & Spells elnevezésű játéka ún. “soft launch”-ként (azaz csak szűkebb közönség számára elérhető próbaváltozatként) kiadásra kerül bizonyos piacokon. A Warner Bros. Interactive Entertainment hivatalos licence alapján, a Portkey Games márkanév alatt megjelenő játék innovatív módon ötvözi a match-3 puzzle (3 egyforma elem megtalálását célzó) játékmenetet a Varázsvilág (Wizarding World) ikonikus karaktereivel, a Varázsvilágban játszódó izgalmas kalandokkal, mágikus környezettel, varázslással és sok bűbájos csínytevéssel.


Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Zynga portfóliójának részét fogja képezni ez a Harry Potter játék, és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a “Varázsvilág-hoz” (Wizarding World) méltó, a rajongók hatalmas táborának érdeklődését lekötő játékot alkossunk meg” – nyilatkozta Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. “A mobileszközök által biztosított általános elérhetőségre, a Zynga fejlesztői csapata szakértelmére és a Warner Bros. Interactive Entertainment partnerünkként biztosított támogatására támaszkodva egy olyan játékot szeretnénk létrehozni, amely a rajongók minden korosztályának világszerte kedvencévé válik.”

A Harry Potter rejtvényeket, fejtörőket és különféle puzzle (kirakós) játékokat előszeretettel játszó Harry Potter rajongóknak köszönhetően a Varázsvilág témájú játékok népszerűsége folyamatosan nő. A Harry Potter: Puzzles & Spells ennek a kihívásokat és rejtélyeket kedvelő közönségnek kínál élvezetes szórakozást első mobileszközökön játszható match-3 puzzle játékként. Miután a játékosok létrehozzák saját karakterüket, a játék során lebilincselő, újfajta élményeken és izgalmas kalandokon keresztül tapasztalhatják meg a Varázsvilág rejtelmeit. A Varázsvilágban való megmerítkezés és a kihívások leküzdése közben új varázslatokat és új bájitalok készítését tanulhatják meg, kalandozásaik során találkozhatnak az eredeti Harry Potter filmek emlékezetes szereplőivel és átélhetik a film ikonikus pillanatait. A játékosoknak szükségük lesz varázserejükre és különleges képességekre, hogy sikeresen megoldják a csokoládé békákkal teli párosítási rejtvényeket és a megfelelő csuklómozdulattal használva varázspálcájukat (“Huss és pöcc!” [azaz kanyarítás és a mozdulatot lezáró erőteljes pöccintés]) teljesítsék a különböző szinteken megoldandó feladatokat.

Sikeres varázslataikért a játékosok tapasztalatszerzési pontokat kapnak, miközben teljesítik az egymás utáni szintek feladatait. A Napi események (Daily Events) során elért eredményeikért és az interaktív rejtvények megoldásáért a játékosok további tapasztalatszerzési pontokat kapnak, melyek révén új mágikus képességeket sajátíthatnak el, jutalmakat nyerhetnek, új bűbájokat tanulva tovább tökéletesíthetik varázslási tudományukat, és alakíthatják, fejleszthetik az általuk létrehozott egyedi karakterüket. A játékosoknak lehetősége van klubokat alapítani és más játékosokkal összefogva részt venni különleges, játékon belüli együttműködést igénylő tevékenységekben, miáltal megtapasztalhatják, mit lehet elérni a bajtársi összetartással a Varázsvilágban.

A Harry Potter: Puzzles & Spells játékra vonatkozó, időről időre közzétett újabb információkról a rajongók a www.zynga.com weboldalon tájékozódhatnak. Az iOs és Android eszközökre letölthető, továbbá az Amazon Kindle-on és a Facebookon is elérhető Harry Potter: Puzzles & Spells játék hamarosan világszerte hozzáférhető lesz.

Amit a Zynga-ról tudni kell

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons! ™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren, az Instagramon vagy a Facebookon, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog!

Amit a Warner Bros. Interactive Entertainmentről tudni kell

A Warner Bros. Interactive Entertainment a Warner Bros. Home Entertainment, Inc. divíziója. A Warner Bros. Interactive Entertainment globális vezető szerepet tölt be a különféle platformokon (konzolok, kézi készülékek, mobil eszközök és asztali számítógépek) futó, mind saját név alatt megjelentetett, mind harmadik felek számára készített interaktív szórakoztató tartalmak és játékok publikálása, fejlesztése, licencbe adása és forgalmazása terén világszerte.

Amit a Portkey Games-ről tudni kell

A Portkey Games a Warner Bros. Interactive Entertainment által létrehozott játékmárka, amely olyan, az eredeti J.K. Rowling történetek által inspirált mobil és videójátékokat fémjelez, melyekben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és így közvetlenül átélhetnek számos kalandot Rowling varázsvilágában, a “Wizarding World”-ben. A Portkey Games lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maguk alakítsák a játékmenetet és a Varázsvilág csodáiban elmélyedve új és egyedi élményekkel gazdagodjanak. A játékmárka létrehozásával a Warner Bros. Interactive Entertainment a mobiljátékok rajongói számára olyan új játékélményeket kíván biztosítani, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy saját maguk “írják meg” és játsszák el a varázsvilágbeli történetüket.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt egy hamarosan kiadásra kerülő Harry Potter játék nevére, kiadási időpontjára és a játékmenet részleteire vonatkoznak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a “kilátások”, “prognosztizált”, “tervezett”, “szándékozik”, “lesz”, “várakozásaink szerint”, “úgy hisszük”, “célunk”, illetve “várhatóan”, és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett események bekövetkezése, illetve tervek sikere jelentős mértékben függ a feltételezett fejlemények bekövetkezésétől, valamint különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban “SEC”]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

A WIZARDING WORLD, HARRY POTTER kiadási jogainak tulajdonosa © J.K. Rowling. A HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD és HARRY POTTER karakterek, nevek és az ezekhez kapcsolódó megkülönböztető jelölések a Warner Bros. szerzői joggal védett tulajdonát és bejegyzett védjegyeit képezik (© és ™). Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Minden jog fenntartva.

WBIE LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Zynga médiakapcsolatok:

Dana Whitney (US)

dwhitney@zynga.com
vagy

Jonathan Lopera (UK)

jlopera@zynga.com

error: Content is protected !!